Vet du disse om dinosaurer?

Lære med å gjøre.Det gir oss alltid mer.Nedenfor får jeg noeninteressantinformasjon om dinosaurer å dele med deg.

 

1. Utrolig lang levetid.

Paleontologer anslår at noen dinosaurer kan leve mer enn 300 år!Da jeg lærteOmat jeg ble overrasket.Dette synet er basert pådedinosaurer som kaldblodige dyr.Hvis de er varmblodige, kan de vanligvis bli 75 år gamle.

1 Kawah dinosaur animatronisk produsent

2. Hvilken vil løpe raskere mellom dinosaur og Bolt?

Faktum er at Bolt løper raskere ennTyrannosaurusReks.Gjettet duIkke sant?Datamaskinen beregnetTyrannosaurusReks kjører med en hastighet på opptil 29 km i timen.Denne hastigheten er høyere enn de fleste mennesker.Den kjente sprinteren Bolt-løpehastigheten kan nå 44 km i timen.

2 Kawah dinosaurer naturtro dinosaurprodusent

3. KanTyrannosaurus RexogStegosaurus virkelig ha et møte?

Forskeren vil fortelle deg at Tyrannosaurus rex og Stegosaurus ikke eksisterte samtidig.Selv om de dukket opp på filmscenen samtidig. Det er det faktum at T-rex bodde på jura mens stegosaurus bodde på kritt.

3 Kawah dinosaur animatronisk dinosaur Tyrannosaurus Rex Stegosaurus

4. "Dinosaurer" var i live i dag.

Det høres utrolig ut, men forskningen viser at dinosaur er nært beslektet med fuglene.Noen forskere tror at noen av dinosaurene utviklet seg til forfedrene til moderne fugler. Noen forskere hevdet at det er et forhold mellom dinosauren og krokodilleforfedrene siden de levde i samme alder. Når jeg ser på animatroniske dinosaurer for salg av selskapet vårt, føler jeg dem også leve, danse på jorden igjen.

4 Zigong Kawah Dinosaur Factory Realistisk Pterosauria

Kawah Dinosaurs offisielle nettsted:www.kawahdinosaur.com

Innleggstid: 05. desember 2020