Hvordan lager vi Animatronic Dinosaur?

Forberedelsesmaterialer:Stål, deler, børsteløse motorer, sylindre, reduksjonsgir, kontrollsystemer, svamper med høy tetthet, silikon...

Design:Vi vil designe formen og handlingene til dinosaurmodellen etter dine behov, og også lage designtegninger.

1 Zigong Kawah Dinosaur Factory t rex animatronisk dinosaurdesign

Sveiseramme:Vi må kutte råvarene i ønsket størrelse.Deretter setter vi dem sammen og sveiser hovedrammen til dinosauren i henhold til designtegningene.

Mekanisk installasjon:Med rammen må dinosaurene som trenger å bevege seg velge passende motorer, sylindre og reduksjonsrør i henhold til deres behov og installere dem på leddene som må flyttes.

2 Kawah Dinosaur Mekanisk struktur

Elektrisk installasjon:Hvis vi vil at dinosauren skal bevege seg, må vi installere ulike kretsløp, som kan sies å være dinosaurens "meridian".Kretsen kobler sammen ulike elektriske komponenter som motorer, sensorer og kameraer, og overfører signaler til kontrolleren gjennom kretsen.

Muskelskulptur:Nå må vi "holde fett" til simuleringsdinosauren.Først limer du høydensitetssvampen på simuleringsdinosaurstålrammen, og skjærer deretter ut den omtrentlige formen.

Detaljskjæring:Etter at den generelle kroppsformen er skulpturert, må vi også skjære ut detaljer og teksturer på kroppen.

3 Kawah Dinosaur Factory Carving t rex modell

Hudtransplantasjon:For å øke elastisiteten og levetiden til den animatroniske dinosauren, vil vi legge et lag med fiber mellom muskelen og huden.Fortynn deretter silikonet til væske, børst det om og om igjen på fiberlaget, og etter at det tørker, blir det dinosaurens hud.

Fargelegging:Den fortynnede silikagelen tilsatt pigmenter og sprayet på huden til den animatroniske dinosauren.

4 Zigong Kawah Dinosaur Factory Maling og igangkjøring

Kontroller:Den programmerte kontrolleren vil sende instruksjoner til simuleringsdinosauren gjennom kretsen etter behov.Sensorer i simuleringsdinosaurens kropp signaliserer også kontrolleren.På denne måten kan simuleringsdinosauren "leve".

5 Zigong Kawah Dinosaur Factory T Rex Animatronic Dinosaur Maker

Den animatroniske dinosauren er laget av moderne teknologi, med mange prosesser.Det er mer enn ti prosesser, som alle er helt håndlagde av arbeiderne.Og til slutt vil de realistiske dinosaurmodellene bli sendt til destinasjonen.De ser ikke bare realistiske ut, men beveger seg også fantastisk.Animatroniske dinosaurer er som ekte dinosaurer, og deres oppvarmingseffekt er utmerket.Vårt firma, Kawah, kan gi deg sjarmen til simuleringsdinosaurer og vil også gi deg mer konkurransedyktige priser.Hvis du er interessert, ta gjerne kontakt med oss.Hvis du ser etter animatroniske dinosaurer av beste kvalitet til salgs,Kawah dinosaurvil være ditt ideelle valg.

Kawah Dinosaurs offisielle nettsted:www.kawahdinosaur.com

Innleggstid: 25. mars 2022