Kawah Dinosaur ble populær over hele verden.

"Brøl", "hode rundt", "venstre hånd", "ytelse" ... Stående foran datamaskinen, for å gi instruksjoner til mikrofonen, utfører fronten av et dinosaurs mekaniske skjelett den tilsvarende handlingen i henhold til instruksjonene.

2 Kawah dinosaur ble populær over hele verden

Zigong Kawah animatronics dinosaurer produsent for tiden, ikke bare er de ekte dinosaurene som er populære, men også de falske dinosaurene.Simulation Dinosaur er for tiden eksportert til USA, Canada, Storbritannia mer enn 40 land og regioner.

3 Kawah dinosaur ble populær over hele verden

I tillegg designet teamet også dialogiske dinosaurer.Dinosaurene kan snakke med folk så lenge de er programmert, for eksempel "Hei, jeg heter, jeg er fra osv., kan enkelt oppnås både på kinesisk og engelsk". Det er også de somatosensoriske dinosaurene, som er, bruk av eksisterende somatosensorisk teknologi, for å oppnå samspillet mellom dinosaurer og mennesker.

4 Kawah dinosaur ble populær over hele verden

Fullføringen av en simuleringsdinosaur må gå gjennom datadesign, mekanisk produksjon, elektronisk feilsøking, hudproduksjon, programmering og andre 5 hovedtrinn.

Med utviklingen av nye materialer bruker det mekaniske skjelettet til simuleringsdinosauren hovedsakelig en aluminiumslegering, rustfritt stål og så videre, og epidermis bruker for det meste silikagel. For å fremheve "simuleringseffekten" vil produsenten legge til en stasjon enhet i dinosaurleddene for å la dinosaurene bevege seg, for eksempel blinking, abdominal teleskopisk simuleringspusting, hånd-kloleddfleksjon og ekstensjon.Samtidig legger produsentene også til lydeffekter til dinosaurene, og simulerer brølet.

5 Kawah dinosaur ble populær over hele verden

Kawah Dinosaurs offisielle nettsted:www.kawahdinosaur.com

Innleggstid: 26. august 2020